e
Banner

Etiketler: çekici yatırımı



Egelim Lojistik'ten MAN çekici yatırımı


Yayın: 11-12-2020

Taşıma, depolama ve liman sektörlerindeki kaliteli hizmet anlayışıyla her geçen gün büyüyen lojistik sektörünün köklü firması Egelim Lojistik, araç filosunu yeni MAN TG3 serisi çekicilerle güçlendirdi. Egelim Lojistik, yeni filo yatırımı kapsamında satın aldığı 20 adet MAN çekicinin ilk kısmı olan 10 adet TGS 18.470 4x2 BL SA (TG3) çekiciyi törenle teslim aldı.




SCSLOG Lojistik MAN'ı seçti


Yayın: 30-12-2020
Kategori: Ticari Araçlar

Yaygın ve güvenilir hizmet anlayışıyla hem ulusal hem de uluslararası alanda fark yaratan karayolu taşımacılık sektörünün öncü firmalarında SCSLOG Lojistik, filo yenileme yatırımında MAN’ı tercih etti. Türkiye’den Avrupa ülkeleri başta olmak üzere birçok farklı bölgeye günlük ful ve parsiyel ulaşım hizmeti sunan SCSLOG Lojistik, bu kapsamda filosunu 2 adet MAN TGX 18.470 LLS-U 4X2 alçak şasi çekici ile güçlendirdi.
 




Prestij, gıda ürünlerini Renault Trucks ile dağıtacak



Ağırlıklı olarak yurt içinde gıda taşımacılığı operasyonlarını sürdüren Prestij Dağıtım, frigofirik mikro dağıtımda liderliği ile gıda ve perakende sektörü için lojistik hizmeti sunuyor. Prestij, filosunda bulunan Renault Trucks çekicilerden memnuniyetleri doğrultusunda yine Renault Trucks T 460 araçlar alımlarına devam ediyor. 




KA Trans, Renault Trucks ailesine katıldı


Yayın: 15-03-2021
Kategori: Ticari Araçlar

Gıda taşımacılığı alanında hizmet sunan KA Trans, ilk Renault Trucks çekicilerini filosuna kattı. 
 




İTT Lojistik, filosunu Volvo FH500 çekicilerle güçlendirdi


Yayın: 24-01-2024
Kategori: Ticari Araçlar

Türkiye distribütörlüğünü Marubeni Dağıtım ve Servis A.Ş.’nin yürüttüğü Volvo Trucks, teslimatlarına hız kesmeden devam ediyor. Köklü bir geçmişe sahip olan ve müşterilerine Likit Kimyasal ve Tehlikeli Madde Taşımacılığı konusunda lojistik hizmeti sunan İTT Lojistik’e 10 adet Volvo FH500 teslimatı gerçekleştirildi. Bu teslimatla birlikte; İTT Lojistik filosundaki toplam araç sayısı 125 adede ulaştı.




DHL, Almanya'daki sürdürülebilir filosunu 178 yeni IVECO S-WAY CNG ile genişletiyor


Yayın: 08-03-2024
Kategori: Ticari Araçlar

DHL Group, Post & Parcel Almanya bölümü için toplam 178 yeni IVECO S-Way CNG siparişi vererek CNG filosunu 450 adete çıkardı. Biyo-CNG ile çalışan yeni kamyonlar, DHL Group'un karbon ayak izini daha da azaltacak ve karayolu taşımacılığının karbondan arındırılmasına önemli ölçüde katkıda bulunacak.